Okulumuz Hakkında

Hoçuvan Hasköy Atatürk İlkokulu
HÖÇVAN BUCAĞI HASKÖY KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ HÇ.HASKÖY KÜME EVLERİ HOCUVAN HASKÖY ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO 280/2 MERKEZ / ARDAHAN
05546961675
0
https://hocvanhaskoyataturkio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Sürekli gelişime inanan,okuyan,araştıran,analiz ve sentez yapabilen,bilgili,becerili,kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel,insanlık ilişkileri, ekonomik, ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.

BAŞARILAR

Öğretmen :7
Öğrenci :79
Derslik :7
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Öğretim Şekli

Tam Gün Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

08.30 - 14.15

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Yaklaşık olarak 27 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Hasköy, Ardahan ili ile Kars ili arasındaki orta nokta diyebileceğimiz, anayol üzerinde bulunan büyük bir köydür. Okulumuz direk ana yol kenarında olup her saat başı merkeze ulaşım sağlanabilmektedir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları